2014年4月24日星期四

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp burberry bags foso

http://www.morgenster-zaden.nl/Dbase/index.asp Zhinao willekeurige gezegd. Jiang Xing, zei dat hoewel er geen intellectuele benadering hersenen omgaan met kernwapens, maar er is een soort apparatuur kan nucleaire straling, slechts een paar uur weg te nemen, kunt u alle nucleaire straling te verwijderen inclusief de mens. Voor hun eigen kernwapens, hoewel er een zeker begrip, maar absoluut geen begrip van Jiang Xing diep. Dus, wat Jiang Xiao Yu Xing wilt advies in te winnen. Dit is goed, meneer. Hoewel de kracht van kernwapens, een grote explosie, maar verre van ray ban meestal willen zo veel. Zelfs als kernwapens miljoen ton (gelijk aan tien miljoen ton TNT explosieve equivalent), zijn directe grond explosie vernield slechts ongeveer tien km radius ( dwz, hoewel niet binnen dit bereik worden put, maar eigenlijk alles wat niet blijven ), de schokgolf energie om twintig of dertig kilometer ( dat wil zeggen, mijn vrouw is het moeilijk om te overleven in dit bereik), moet elektromagnetische schokgolf in staat zijn om alle verlammen binnen dertig tot veertig kilometer elektronisch systeem ( zelfs een zaklamp om explosief te zijn ).

Als waterstofbom, ook wel driefasige raket, de vernietigende kracht van nucleaire wapens van de grootste nucleaire straling, is het ook bekend als een vuile bom. De neutronenbom, ook wel bekend als de netto bommen, omdat er weinig zulke kernwapens na de explosie van nucleaire straling, over het algemeen 24 uur nadat het leger in staat zal zijn om de ontploffing te betreden zijn. Xiao Yu terwijl het roken van een sigaret, terwijl goed te luisteren om te zien Jiang Xing spreken mond droog, schenk een kopje thee ook helpen. In feite, ray ban zonnebril meestal bovengenoemde optellen van alle kernwapens ter vernietiging van het planeet Aarde tientallen keren, verwijzend naar de kracht van de explosie was niet kernwapens, maar nucleaire straling met radioactief stof.

Eenmaal boven de aarde met behulp van een groot aantal nucleaire wapens, radioactieve stof vrijkomt uit deze kernwapens na de explosie gehuld de hele planeet, het blokkeren van zonlicht bestraling van het leven, dat is de zogenaamde nucleaire winter. Dit is de vernietiging van de planeet moordenaar. Zoals je zegt, zolang ray ban wayfarer effectief en tijdige verwijdering van nucleaire burberry bags straling met radioactief stof, kan het volledig bedwingen kernwapens ? Xiao Yu aarzelend gevraagd. Natuurlijk, meneer. Zelfs als alle in de wereld kernwapens explosies, die optellen tot veel minder dan de helft van TNT-equivalent werden gebruikt in de Tweede Wereldoorlog, toen ray ban wayfarer totale equivalente wapens.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论