2014年4月7日星期一

http://www.chestercreek.com/shipping/ mulberry handbags www.isklar.nooldsiteaspnet_client.asp nike s

Dong Mei,nike free run, konsentrere seg om undervisning og forskning, lærerutdanning, og vitenskap og teknologi aktiviteter og konkurranser Ti WeiYi, med ansvar for Dean kontor, med fokus på første klasse problemer. Jiajiao Chang, konsentrere seg om skolens moralske bistå oppdragsgivere med ansvar for skoledrevnefabrikker, lærere og kafeteria, det kommunistiske ungdomsforbundet, Unge Pionerer og helhetlig forvaltning, med ansvar for teamet rom og moralsk, med fokus klasse to saker. Uke formann, konsentrere seg om fagforeninger, Kommisjonen spesielt mulberry handbags god kontoradministrasjon jobb og pensjonert lærer med ansvar for arbeidet, og ekstern høring kontakt. Fangjiao Chang, med fokus på undervisning og forskning, med fokus på tre dager med avgangsklassen problemer spesifikke veiledning kontorer og gjøre en god jobb undervisning og forskning rom.

Stige klasserommet, og det var noen bråkete lyd. Jord og fullt ut forstått, men en klar fordeling av ansvar, vil hjelpen må ha mer tid til å vurdere utviklingen av skolen, er dette hans natt lesing " Aventure vekst historie Secretary" følelser denne gangen ut, er dette spesielt godt skrevet, spesielt det andre bindet, " Chancellor of the Road ", det er mange ting som hva som skjer rundt sine egne, er spesielt utsatt for å resonere spesielt stand opplysende. Jord og forsiktig klappet håndflaten, til alle lærerne sa : Vi avklart fordeling av skoleledelse, med ansvar for å se etter noe, med ansvar for ledelse ikke kan løses, slik at ledere i kostnad kom nike air max.

Jeg håper lærerne kan forstå, ikke store og små har kommet nike free run. Gjerne, lærerne er villige til å kommunisere kommunisere funn nike free run nike free run jord og også velkommen. Jord og skannet publikum, fortsatte : denne divisjonen det er den grunnleggende plikt for divisjonen, den vanlige skolearbeidet, uavhengig av arbeidsdeling hjemme, noe alle på sammen. Derfor, arbeidsdeling, og innebærer ikke en viss del av skolelederne se skolen har et problem, fordi det ikke oakley sunglasses er ansvarlig, så uansett. Skole problemer, har hver og en plikt til å ta vare på den.

没有评论:

发表评论